søndag 25. april 2010

Gia!

Tusen takk for alle de kryssede fingrene! Jeg sitter nå på Kreta og er rett og slett litt målløs. Sitter og ser meg rundt på alle de kjente stedene og menneskene men forstår liksom ikke at jeg er her og at alt skjer på ordentlig. Jøss.

Vi landet i går kveld en time tidligere enn hva jeg hadde forventet (ikke alltid like enkelt å regne rett på den ene timen som skiller Hellas og Norge). Jeg tror ærlig talt at hjertet mitt satte ny rekord i å slå slag i sekundet. Vi sto en halvtime utenfor flyplassen og jeg speidet etter agapi mou. Flere ganger trodde jeg at jeg så han, men neida. Nerve. Lykke. Nerve. Lykke. Og bare plutselig var han der! Jeg har prøvd å forestille meg hvordan han ser ut en million ganger mens vi har vært fra hverandre, men sannheten er den at han var mye flottere i virkeligheten. Iiih.

Akkurat nå sitter jeg utenfor leiligheten min. Den er søt og midt i sentrum. Vet ikke hvor mye jeg må betale i måneden men det finner jeg ut tidsnok. Jeg har kanskje fått meg jobb også. Allerede. Smooth!

hurra for greske samtaler, hurra for Jordan, hurra for varme, hurra for vann på flaske, hurra for gresk salat, hurra for frappé, hurra for at jeg fant internett rett utenfor leiligheten, hurra for at pappa er et flott reisefølge, hurra for den gode lukten og hurra for en million andre ting

10 kommentarer:

 1. Hurra hurra hurra! Jeg visste det kom til å gå bra til slutt! Nå må du blogge masse om hvor herlig det er å være forelsket og alt det som hører med. Jeg liker og se at andre også får oppleve den nydelige følelsen!:)

  SvarSlett
 2. Kor fantastisk at alt går så bra! <3 ENDELIG!

  SvarSlett
 3. Kjære Marie <3

  Æ har frysninger over hele kroppen. Kommer nesten gledeståra ut her.
  Æ e superglad for de valgan du har tatt, og du e kjempetøff.

  Vet at det her blir ei reisa du aldri kommer til å glemme. Ta å kos dæ max fremover, så vet du at æ vil være her, uansett ka. Herregud, du e heldig! :)

  Klem fra mæ<3

  SvarSlett
 4. GODT Å HØRE, MARIE! Du må no holde oss oppdatert her :D Æ e glad i dæ

  -Helle

  SvarSlett
 5. åååh så digg:)
  har ventet på dette innlegget;) hehe..

  SvarSlett
 6. Hurra for at du endelig er der nede! hehe.
  Bra at alt ordnet seg til slutt da! :D

  SvarSlett
 7. Endelig det innlegget vi har ventet på! :D Håper du storkoser deg og ikke glemmer hvor fryktelig heldig vi er som kan bo her og ha verdens beste kjærester :)
  Husker jeg også fikk jobb første dagen omtrent, vi er nok attraktive ansatte :P Gleder meg til å møte deg! Håper for din del at du får spoone og kose i hele natt :) Den første natta er best, og så blir det bare bedre og bedre faktisk ;D

  SvarSlett
 8. Endelig det innlegget vi har ventet på! :D Håper du storkoser deg og ikke glemmer hvor fryktelig heldig vi er som kan bo her og ha verdens beste kjærester :)
  Husker jeg også fikk jobb første dagen omtrent, vi er nok attraktive ansatte :P Gleder meg til å møte deg! Håper for din del at du får spoone og kose i hele natt :) Den første natta er best (og den andre;)), og så blir det bare bedre og bedre faktisk ;D

  SvarSlett
 9. ÅÅÅ. Endelig. Har vært innom bloggen flere ganger i løpet av to døgn, for å se om at du har kommet deg nedover!
  Kos deg masse! :) Gleder meg til å lese fremover

  SvarSlett
 10. Hjertet mitt gjorde et stort ekstrahopp akkuratt nå! kjære vene, du kom deg ned!! Nå gleder jeg meg til mange oppdateringer om hvordan det nye livet ditt blir :-)

  masse lykke til!

  SvarSlett