onsdag 20. oktober 2010

dere er polu polu glukoi

Jeg blir så glad av kommentarene deres! Dere er så utrolig søte og jeg kommer til å smile resten av dagen :) Før jeg begynte å blogge for fullt igjen var jeg innom den bloggen her flere ganger daglig og ble nesten lei meg hvis det ikke var nye innlegg når jeg sjekket. Og nå får jeg kommentarer om at det er flere som tenker sånn om min blogg. Det er så gøy!

Grunnen til at jeg begynte å blogge var jo fordi jeg ville ha mulighet til å hjelpe andre slik den søte jenta hjalp meg. Og jeg vet faktisk ikke om hun er klar over det. Jeg begynte å lese bloggen hennes og ventetiden ble bare utrolig mye lettere å leve gjennom, det var uten tvil håp for meg fordi hun hadde gjort det samme.

hurra for Lisa Armani
hurra for dere lesere

4 kommentarer:

 1. Hei Marie!
  Slik Lisa var til deg, er du til meg! Du får ventetiden til jeg reiser ned til Kreta igjen til og virke mye kortere! Og vær gang du kommer med nye innlegg blir jeg glad! Lese om dagene dine på Kreta, lese hvordan du har det med Jordan osv osv :) Det er så kos! Og du har kommet med mange fine og gode råd til meg ang meg og Kreta! Så stå på! Håper du storkoser deg på Kreta!!

  Klem Camilla, Trondheim

  SvarSlett
 2. Du er herlig da <3 Ingentign er bedre enn å få vite at du har inspirert noen på den måten :-)

  SvarSlett
 3. joiner inn og sier meg enig med camilla ovenfor jeg:P

  SvarSlett