onsdag 12. januar 2011

litt mystefistisk må det være

Jeg er ennå syk, men heldigvis på bedringens vei. Og det hjelper jo på at fantastiske ting kommer til å skje. Jeg liker ikke å fortelle om ting før de har skjedd, i tilfelle noe skjer og da blir alt litt teit. Men litt kan jeg jo røpe.

Som for eksempel at fra og med mandag skal jeg gjøre noe gøy tre ganger i uka i jeg-vet-ikke-hvor-mange uker. Eller at jeg mest sannsynlig har ordnet meg en kjempejobb for sommeren 2011? Også blir det kanskje en Tromsøtur i mars?

Noen som vil gjette?

Jeg møtte en kompis hjemme i Tromsø i jula som sa han stakk innom bloggen inn i mellom, og han savnet og lese om hvordan været er her om vinteren. Det er det sikkert flere av dere som gjør. Så here goes: I dag er det overskyet og omtrent 15 - 16 grader. Jeg vet ikke om det høres varmt ut, men det er ikke særlig varmt. Inne varmer i alle fall vedovnen godt. Mmmm.

3 kommentarer:

 1. åååh, du må fortelle! :)
  Det du skal gå på i noen uker: gresk-kurs?

  jobben: ååh så spennende! fortell!! :)

  Tina

  SvarSlett
 2. Vel i dag var der 10 minus her.. Så jeg vil så absolutt si at det er ganske varmt hos deg!:P Men er sikkert en del vind, det er det alltid på Kreta.

  SvarSlett
 3. sv:

  Haha!:) Heldiggris da! sånn er moren til Lavrentis også. Gud som jeg savner maten hennes!

  Jeg vet faktisk ikke helt når jeg får se han, vi har snakket mye om å møtes nå i februar og jeg er sånn; skal, skal-ikke, skal, skal-ikke..

  Har jo så lyst, samtidig som jeg faktisk må jobbe her og kan ikke alltid dra på ''ferie'' dit. Jeg har ikke fullført Vgs fordi jeg dro dit i fjor og jeg har mye jeg må ta opp igjen hvis du skjønner.

  Men han får mest sannsynligvis visum til Norge og kan bo her nå veldig snart - forutsatt av at ting går som det skal selvfølgelig:)

  Jeg ble nysgjerrig på hva du skal 3 ganger i uken.. Greskkurs? Volleyball/trenig? Hmm..

  Fortell hva kjempejobben er :D Ikke vær så hemmelighetsfull!

  SvarSlett