lørdag 4. desember 2010

nissesang

En av mine søteste venninner spurte meg om jeg ikke kunne skrive litt om hva jeg og andre Kretaboere gjør utenfor sesongen. Og ja, det kan jeg!

Om sommeren sliter de fleste seg halvt (noen helt) ihjel, så vinteren blir for de fleste brukt til avslapping og opplading til neste sommer. Mange bruker tiden til å trene, siden det ikke finnes tid til sånt når det er sesong. Og noen jobber, naturligvis. Jeg gjør ingenting. Niks. Nada. Tipota. Sover, spiser, er sammen med Jordan og/eller foreldrene hans, er sammen med Alice, shopper, går tur og ser på film/serier. I begynnelsen av vinteren holdt jeg på å bli litt sinnsyk, men den siste måneden har alt vært mye bedre. Jeg savner og jobbe. Eller, egentlig bare bittelitt. Det jeg egentlig savner er vel regelmessige lønninger.

I det siste har jeg tatt mot til meg og prøvd meg mer og mer på gresken. Foreldrene til Jordan snakker ikke mer enn fire ord engelsk, så da må jeg snakke gresk. Og selv om det går saaakte og sikkert med en del feil så digger jeg det! Ingen bedre måte å lære på enn å snakke. I tillegg har jeg begynt på nybegynnergreskboka Alice ga meg. Snakk om forbedring altså!

Glemte forresten å fortelle at jeg fikk julefølelse på torsdag. Vi var en tur innom jumbo og for de av dere som ikke vet hva det er, så er det verdens kuleste gigantisk mega store butikk der alt koster 99 cent. Eeeeeeh, yeah right. Men det er nesten sånn. Uansett. Jordan og jeg sto og ventet ved utgangen på mammaen hans som hadde noen ærender. Ved siden av oss sto det en tjukk plastikkjulenisse på min høyde som trallet og sang. Den eneste sangen nissen kunne varte i omtrent tredve - førti sekunder, og vi sto og ventet i sikkert et kvarter. Det begynte og rikke i Jordan sin dansefot og jeg tok meg selv i å synge med. Til slutt ble alt bare irriterende. Uansett. Hele jumbo var stappsmekkproppefullt av stressa grekere på julehandel, og med nissesangen på toppen av det hele ga det meg julestemning! Helt til vi gikk ut i 20 grader med t-skjorte på, uten noe brrr.

1 kommentar:

  1. Hei hei! Besøkte akkurat bloggen din og fant mye kjekt å lese! Så kjekt å se at du koser deg enda selv om vinteren er kommet! :) Gleder meg til å lese mer fremover :)
    Klem fra Tine...

    SvarSlett