fredag 17. desember 2010

alt er så fint

De siste ukene har jeg vært hjemme hos Jordan og foreldrene hans hver eneste dag. Det er nesten som å ha flyttet hjem igjen. Jeg får varm middag daglig. Blir spurt jevnlig om jeg har lyst på noe å drikke. Så mye snop og sjokolade jeg bare måtte ønske. Og de har vedovn! Det er alltid varmt, og godt er det så kaldt som det er nå. Gradestokken sa 11 grader i formiddag, men jeg vet ikke hvor nøyaktig den er. Jeg har fortsatt vanskeligheter med å venne med til Kreta med regn, grå himmel og kulde. Men det ville vel hvem som helst hatt etter å bare ha vært her midt på sommeren når det er kvelende hett og badetemperatur.

For eksempel slik som i dag. Jeg satt hjemme og så igjennom alle de totusen bildene jeg har tatt siden jeg kom hit (jeg savner forresten sommeren) mens jeg ventet i to timer på at vannet skulle bli varmet opp. Men det ble det aldri. ÅÅH DOBBELPOKKER! .. Så ringte Jordan når han kom hjem fra skolen og ba meg komme på besøk. Vi overfylte vedovnen, så nå er det deilig temperatur her. Han dro for å spille fotball, og jeg fikk være alene hjemme! Jeg har aldri før satt så stor pris på en varm dusj før! Nå kom mammaen hjem og lagde meg toast. Alt er så fint!

2 kommentarer:

  1. Høres ut som at du har det flott, selv i "kulda", og bra er det :)

    SvarSlett
  2. tror ikke jeg så en eneste vedovn på Kreta, og det var veldig fremmed for Nikos og vennene hans når de har vært her..:S Tror liksom ikke at det er så stor temperaturforskjell fra en by til en annen. Men flaks at Jordan er så godt utstyrt når dere faktisk fikk vinter i år :P

    Så koselig å ha en mamma som steller i stand slik, selv om det ikke er ens egen :)

    SvarSlett