lørdag 4. desember 2010

julepynt og tjue grader

Visste dere at julepynten fra Platanias og til Xania henger oppe hele året? Jeg mener og huske at jeg har lagt merke til noen hjerter eller stjerner som hang mellom husene i byen, men that's it. Hele veien fra Platanias til Xania henger det opplyste stjerner, og alle lyktestolpene i Platanias er inntullet i lys. Julepynt uten snø. Det kan gå. Men jul uten snø går ikke. Aldri.

Disse bildene tok jeg fra en bil i full fart. Så skal se om jeg ikke får tatt noen bedre bilder. Har ikke særlig lyst til å leke turist midt i gata, men noen ganger må man bare.I går kveld dro jeg og Alice på besøk til Mona og baby Zoi. Vi så på norsk tv og spiste taco med liksom-rømme. Det var det nærmeste jeg har kommet rømme her nede, men ingenting er bedre enn ordentlig-rømme. Heldigvis skal jeg snart til Norge på ferie og da er kjøleskapet alltid fullt av rømme (hinthint!!).
Hjemmet til Mona var så herlig. Varmt på gulvet, stor sofa, norske reklamer, varmt. Også var det varmt! Sa jeg at det var varmt?

Tante, her er bildene!

Akkurat nå as we speak .. as we skriv sitter jeg hos Alice i Nea Xora. Vi har akkurat spist oss styggmette på laksefilèt med agurksalat og kokt potet. NAM! Og nå skal jeg nyte internett som jeg aldri har gjort før!

De har pyntet inka også : )

4 kommentarer:

  1. Det er jo pikade mer jul på INKA enn i hele Tromsø by tilsammen! :P

    SvarSlett
  2. Camilla J: haha :P men dere har snø!

    SvarSlett
  3. Bra at du får tida til å gå, for da går det fortere frem til jul og til eksamen er over! :D

    SvarSlett