torsdag 4. februar 2010

surprise!

Mitt elskede søskenbarn Alice kom på overraskelsebesøk til Tromsø for noen få dager siden. De siste tre årene har hun bodd i Hania sammen med kjæresten sin Christos. Savner henne noe helt forferdelig, for jeg ser henne vanligvis bare to - tre ganger i året. Men fra og med april blir det nok oftere :-) Så herlig!

3 kommentarer:

 1. Hei :) SV: horoskop kan være skummelt ja, ha skummelt rett. så gjerna jeg skal joine deg i å ikke lese det mer, i hvertfall ikke så ofte :) Åh, overraskelser er så gøy :)

  SvarSlett
 2. sv: Ja han er jo akk som en pappegøye :) det kjekkeste i verden er når han sier "takk for maten jenta mii" :D
  Gjør som meg, forlang at for hvert greske ord du lærer, må han lære seg det samme på norsk. ;)

  SvarSlett
 3. sv: hm,, vi var i avstandsforhold i 1 år så det er ikke sååå lenge :P kunne vært lengre. Det er egentlig så enkelt som at begge visste at begge bare ville ha hverandre, så uansett om vi ikke "klarte" avstanden og å ha et forhold så hadde vi det uansett for det bare var slik. Vi ville tilhøre hverandre og kunne ikke gjøre noe annet enn å vente og glede oss til å møtes igjen.
  men ja, jeg holdt på å dø og tror ikke jeg hadde klart en dag lenger. Hver dag var et helvete og jeg hatet alle rundt meg og skolen ble bare et ork som jeg dreit i. Så hvis jeg skulle gjort det igjen, så ville jeg sagt til meg selv at uansett hvor mye jeg gråter eller banner er det like lenge igjen.
  Så jeg synes du skal nyte de gode norske verdiene og ting du "tar for gitt" nå, for om du er her neste vinter når ingen kan besøke deg og du bare ser bilder på facebook av kjekk norsk festing, ja da vil du spy litt. (selv om kreta er totalt verd det, men nå skulle jeg ønske jeg ikke brukte siste tida på å være ekkel, og heller nyte det litt) :P hilsen dr phil :P

  SvarSlett