torsdag 4. februar 2010

obsession

I hele dag har jeg gått rundt og tenkt på pakking. Jeg har lyst å begynne pakkingen. Det er alt for tidlig, men jeg har ikke mindre lyst av den grunn. Den rosa kofferten (aldri vært særlig fan av rosa, men den forsvinner i det minste ikke i mengden) min har stått i gangen så og si siden jeg kom hjem fra Kreta i oktober, og den blir å stå der å friste meg fram til april. Ja, for jeg fant ut at jeg kan begynne å pakke første april. Haha. At det går an..

Men hva pakker man egentlig med seg når man reiser med noe så vakkert som en one way ticket? Det er snakk om 20kg i koffert og 5kg håndbagasje til disposisjon. Dilemma! Det hadde vært mye lettere hvis jeg skulle andre veien. For de ansatte på flyplassen i Hania bryr seg ikke om antall kg og sånt tull. Men sånn er det altså ikke, heldigvis.

Når jeg tenker meg om kunne jeg faktisk pakket ca halvparten nå. Fordi sydenklær har jeg absolutt
ikke bruk for her oppe i nord de neste to månedene. Men i og med at en åpen koffert ville tatt opp 1/3 av gulvplassen jeg har i stua må jeg nok legge den tanken på hylla noen uker til.

Dette ble bare babling. Masse tanker som har gått på repeat i hele dagen. Godt å få det ut av hodet.

Hurra for blogg, hurra for nescafé iskaffe, hurra for vaniljebamse en og to, hurra for billetten min

3 kommentarer:

 1. hadde med meg 40 kg, fordi nikos kom og hentet meg, men jeg måtte pakke for vinter og sommer da.. foreslår at du sender en pakke ned nå, så har du enda mer når du kommer. Mamma holder enda på å sende masse klær til meg, tar aldri slutt. Jeg og Nikos snakker mest engelsk, litt gresk og av og til litt norsk :) Prøver å lære en ny gresk ting å si hver dag, men det er vanskelig.
  Jeg gleder meg til turistene kommer nå, blir litt lei av at ingen forstår hva du mener fordi alle snakker så syykt shitty engelsk.

  SvarSlett
 2. skal du bo i platanias/agia maria området? eller er det der bildet er fra?;p

  SvarSlett
 3. Misunner deg som skal ut å reise! Heldiggrisen, som får kjenne på varmen og litt sol! Og bare begynn med pakkingen, jeg skjønner deg godt;)

  SvarSlett