fredag 26. februar 2010

mimrer meg tilbake til varmen

5 kommentarer:

 1. Åhh, gud! Når jeg ser disse bildene vil jeg bare gå ut, kjenne sola treffer meg i ansiktet og det lukter sommer og gress ute! Men neida, viss jeg så lite som bare åpner ytterdøra på gløtt får jeg frostskader og det eneste som treffer ansiktet mitt er stiv kuling! Jeg kjenner at jeg sakte men sikkert bare dør litt inni meg, jo lenger denne depressive kulden og hvitheten blir på bakken! Gi meg sommer sier bare jeg!

  SvarSlett
 2. SV: haha. Vi har vært heldige her i Stavanger tidligere (som i fjor og år før det) med at sommeren eller rettere sagt våren sniker seg inn allerede i slutten av mars/april. Mai er det som regel ca. 15 - 20 grader og deilig. Men ja, ikke lenge til du reiser nå nei! Tenk bare hvor fort den siste mnd har gått. Tenk at for 1 mnd siden var det 2 mnd til du skulle reise. Lettere å tenke sånn :P hehe

  SvarSlett
 3. SV: Ja, jeg har to andre. De kan du se i innlegg her:
  http://nelehnna.com/2009/08/10/would-it-be-wrong-to-stay/
  Det er den første tattoveringen jeg tok. Tok den i Tyrkia
  Så har du den i nakken, m'en, som jeg også tok i Tyrkia, samme plass som den første. Og den som jeg tok nå sist kan du se i dette innlegget:
  http://nelehnna.com/2009/12/18/jente-søker-mann/
  den tok jeg i Praha! Så ingen er tatt i Norge. hhehe

  SvarSlett
 4. SV: Ja, tror sist 17 mai, hadde vi rundt 12 -15 grader. I Juli har vi vell nermere ca. 25 om vi er heldige :D Så det skal Stavanger ha. men i tillegg da, så regner det ganske mye.

  WORD! Jeg er drit lei Norge jeg også. Så bare si i fra om typen din har en kompis eller noe. hehe! Nei, ikke lenge til nå! ;D 3 og en halv uke er ikke lenge. Og ihvertfall ikke lenge når det er gått 3 og en halv uke og bare er 3 og en halv uke igjen.
  Woow, det var litt forvirrende, men tror du forstår ;P hehe

  SvarSlett
 5. giasou spiti mou :) kai spiti sou (snart) :)
  seriOst, spiste du hele den vannmelonen? eller halve, men den var monsterstor :P

  SvarSlett