mandag 27. februar 2012

tilbakeblikk på kretalivet

Det tok meg fire timer å ordne bildene fra Kretalivet mitt. Jeg hadde omtrent 3500 bilder, nå har jeg "bare" 2130 stk. Her er litt av det jeg fant..


Skal noen av dere til Kreta i sommer?17 kommentarer:

 1. Sv: Takk snuppa! Liker den og, håper bare ikke det blir grønt etterhvert...

  ÅÅÅ, jeg har så lyst på gresk salat at jeg dauer snart!! Måtte mai-turen min oppfylles, hvis ikke blir jeg en stk. veldig frustrert Catharina...

  SvarSlett
 2. "Selvfølgelig" skal jeg til Kreta - i år igjen - og gleder meg allerede noe helt voldsomt! Hotel Rose i Kato Stalos - som vanlig! :-) Så blir det en kveld eller to i Platanias også!

  SvarSlett
 3. jeg skal til kreta 9 juni-5 juli :) Wohow

  SvarSlett
 4. Ahhh, LENGTER!:) Håper jeg får meg en tur i år også, er liksom ikke et skikkelig år uten en tur til flotte Platanias! :) -Tine-

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har du helt rett i :-) Slik har jeg også følt det helt siden første gangen jeg var der!

   Slett
 5. Jeg skal til Kreta i sommer. :) Også ser jeg at du har mye klær fra Bershka. Er det en butikk der nede? I såfall hvor ligger den? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, i Xania :-) Den ligger i den store hovedgaten (altså gaten nedenfor der bussholdeplassen ligger), ikke langt unna turistgaten.

   Slett
 6. Herlige bilda! :) Elske snø og har vært overlykkelig over at det har kommet så mye av det den siste uka, men æ må ærlig innrømme at æ kjente et stikk av savn etter sommeren da æ så de bildan her.. Ser fram til sommer og reising! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjente faktisk ikke det stikket jeg vanligvis gjør, rart.. Men det blir nok likevel godt å komme tilbake dit! Hva skal du i sommer? :-)

   Slett
 7. Heia schnuppa.
  Klart æ ska t Kreta, ska ikke du???
  Æ reise ned 26 mai og bli t sånn ca slutten av juni;))
  Har ikke bestilt returbillett enda....
  Kati kommer du??
  Koz dæ, så håpe æ vi ses.
  Klæm fra Hilde i Bodø

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, jeg skal en uke i september for å delta i bryllupet til en venninne av meg :-) Synd vi ikke skal på samme tidspunkt :\ Klem!

   Slett
 8. Kreta <3

  Har kjempelyst å reise dit i sommer også, men vi ska jo t Fiji, så da spørs d om d ikke må vente t neste år igjen:)
  Blir rart at ikke du e der da..
  Ha en fin dag søte, Kristian hilse! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Kreta drar ingen steder :-) Reis til Fiji dere, kos dere MASSE! jeg merker selv at jeg kunne godt tenkt meg å reise andre steder nå, fått sett meg litt omkring :-)

   hils tilbake! savner dere!

   Slett
 9. Skal til Kreta og Platanias i August. Skal bo på hotel Sophia (var det der du jobba??)
  Hadde vært fint å hørt litt om hotellet, og fått tips om ting vi kan finne på osv.
  Mvh Janne :-)

  SvarSlett
 10. Vi reiser til Platanias i august. Skal bo på hotel Sophia. Var det der du jobba??
  Blir glad for litt info om hotellet...ting å gjøre i nærheten osv :-)
  Ha en fin dag
  Mvh Janne :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg jobbet der som resepsjonist i fjor sommer :-) Hotellet er kjempekoselig! Fin standard og de som driver det er helt fantastiske mennesker. Hotellet deler basseng, strand, lekerom, restaurant og diverse med nabohotellet Ideal Beach som er noe større.
   Tja, hva kan man finne på.. Rett ved hotellene på stranden er det muligheter for å leie vannscooter og mye annet. Ellers rundt i området er det muligheter for å leie bil/scooter/sykkel. Man kan dra inn til Xania veldig enkelt med buss eller taxi. Ellers så er det masse koselige kaféer og restauranter over alt. Det går ikke an å kjede seg et øyeblikk i Platanias! :-) GOD TUR!

   Slett