tirsdag 1. mars 2011

rrrrreisefeber 2

Lone: Skriv et blogginnlegg om hva du pakker med deg hjem, hva det første du gjør når du kommer hjem er, hva du gleder deg til å spise osv :D Hadde vært morsomt å lese =)

Jeg gikk gjennom hele klesskapet mitt og plukket ut alt som er for stort og alt som jeg ikke bruker. Halvparten av plaggene som er for store er kjempefine kjoler som jeg kun har brukt et par ganger. Hvem visste vel at jeg skulle krympe rett før
(og etter) jeg flyttet til Kreta? Og selvfølgelig pakker jeg med meg klær jeg skal bruke i Norge. Alt fra sokker til superundertøy til dunjakken til kjoler til treningsklær. Mens jeg er hjemme skal jeg trene. Jeg har ikke trent på et år! Ihihihihhh!

Det første jeg skal gjøre når jeg har landet er å gi mamma og (forhåpentligvis) lillebror en kjempestor klem! Så kjører vi hjem, og da skal jeg drikke et kjempestort glass med iskaldt springvann (liker faktisk samaria vannet utrolig godt nå, men norsk springvann er det aller beste) og spise Yonaspizza (hinthint mamma!).

Ingenting slår det norske kostholdet vi har hjemme hos meg, så naturlig (for dere som kjenner meg) nok har jeg laget en dette-må-jeg-spise-mens-jeg-er-hjemme-i-Norge-liste.

Løvbiff. Fiskeboller. Kjøttkake i brunsaus. Fiskekaker. Laks med agurksalat. Yonaspizza. Grandiosa. Mormorpizza. Pappapizza. Taco. Hvitløksbaguetter. Flutiser. Hjemmelaget fiskegrateng. Torsk. Enchiladas. Boller. Biff med bernaisesaus. Pannekaker med blåbærsyltetøy. Thai food. SMÅGODT!

1 kommentar:

  1. hihi :)

    Misunner deg ikke pakkinga, jeg pakker alltid enten for lite eller alt for mye - som regel alt for mye :p

    Må nesten invitere deg over på en vegetarrett à la Lone så du har mer å savne når du ikke er hjemme ;)

    Hva er egentlig flutiser? Hørtes ikke typisk norsk ut =p

    SvarSlett