onsdag 3. november 2010

sol 2

Det er sol i dag! Og jeg er i skikkelig godt humør! Det er vel fordi det er sol, eller kanskje (mest sannsynlig) fordi jeg hadde kjæresten på overnatting og jeg lå i armkrok og (nesten samtidig) ble spoonet hele natten. Det finnes ikke noe bedre. Iiiiiihhhhiiihihhh!

Jeg har ryddet igjennom alle de nærmere åttetusen bildene jeg har på laptopen de siste dagene. Jeg har kommet fram til at jeg savner klassen min fra siste året på videregående noe sinnsykt, at jeg gleder meg til jul og at jeg skal spise meg ihjel (jeg har absolutt godt av det) når jeg er hjemme. Grandiosasmågodtrisbrødbrunostkjøttkakeryonaspizzasmågodtmandarinermelkesjokolademammabrød.
Jeg kom fram til noe mer. Dumme valg jeg har gjort. For eksempel. Hvor i svarte er den hvite buksa på bildet under? Jeg er like tynn (om ikke tynnere) nå som på det bildet der, og jeg har absolutt bruk for den buksa nå. Jeg er superflink til å kaste bort klær, men neste gang skal jeg helt klart tenke meg om både en og ti ganger. Og. Hvorfor i h*lvete klippet jeg meg? Sjekk håret! Det gjør vondt. Uff, nok om det.

Vi skal kanskje bade i dag. Lykkeee!

3 kommentarer:

  1. Det er litt sprøtt å tenke på at vi opplever dagene helt forskjellig! Mens jeg pakker meg inn i skjerf, luer og store kåper, løper du rundt på stranden i bikini!

    jeg kjenner at kroppen min hadde hatt godt av litt sol....

    SvarSlett
  2. He he. du e så skjønn! Savne dæ masse. Glede mæ masse til jul, for dæ får æ se dæ <3 skjønne Mie <3

    SvarSlett