onsdag 17. november 2010

snork

Jeg er ikke helt i bloggmodus om dagene. Alt her er så stille og alle er i vinterdvale. Jordan har hatt masse fri fra skolen så den siste uka har han sovet hos meg nesten hver natt. Han og guttene kommer nærmere midnatt, så ser vi film og spiser potetgull med holidaydip og når de går hjem i tre tiden hopper vi i seng. Så sover vi til to - tre - fire. Kjempeinteressant, ikke sant?

I går skulle de absolutt se paranormal activity. Jeg har så vidt sett traileren og det holdt i massevis. Så når snakket om å se den sa jeg pent at jeg aldri aldri aldri aldri aldri aldri aldri aldri aldri aldri aldri aldri aldri (alle aldri'ene skjedde faktisk på ordentlig) kommer til å se den. Puntkum. Finito a la musica. Basta. Så, jeg gikk opp, stengte av ørene og begynte og lese en bok.
Hvorfor? Fordi jeg så the grudge for snart seks år siden
og arrene den filmen ga meg har ennå ikke grodd. Derfor har jeg ikke sett en skrekkfilm siden. Og jeg skal heller aldri se en. Den thelo. Jeg er jente så jeg trenger heldigvis ikke være tøff.

Og ellers da. De har pyntet inka til jul. Glitter, juletrær hengende fra taket, καλά χριστούγεννα
og et stort juletre i inngangen. En av naboene mine har også pyntet huset til jul. Hvordan kan de egentlig feire jul uten snø? Det blir jo ikke jul uten snø.
Speaking of jul. Dette blir første året uten julekalender. Går det an å feire jul uten julekalender? Nei. Jo. Kanskje. Nei.

Her om dagen kom Jordan sin mamma og tante på besøk. De hadde med middag til meg og mange gode klemmer. Mens jeg spiste knallgod mat visste jeg dem bilder fra Tromsølivet og prøvde så godt jeg kunne og snakke gresk.

Minimarketmannen skrøt forresten av gresken min i går. Og jeg som egentlig ikke snakker gresk. Jeg smilte så klart hele veien hjem. Alt blir så fint når man lærer seg å sette pris på de små tingene.I dag er jeg skikkelig skikkelig glad!

7 kommentarer:

 1. Du er nyedlig. Har ikke vært helt i blogg humør selv. Glad i dæ <3

  SvarSlett
 2. siden jeg ikke blogger så mye selv , så titter jeg innom svært få blogger skjønner du:P men utrolig koselig å titte innom din og se hvordan det er på Kreta. Savner rethymno fryktelig!

  Hvis du ikke liker skrekkfilmer så er det bra at du ikke så paranormal activity , lavrentis (som aldri blir redd) ble helt kjempe skremt av den. den er så altfor ekte! og den er jo også basert på en sann historie.

  Håper vinteren for deg på Kreta går bra:)

  SvarSlett
 3. SV: Han dro nettopp til Kreta igjen for å jobbe litt, så kommer han til jul igjen. Har nå vært borte fra han i under en uke men har grått hver dag (herregud) men savner han veldig mye. Vi har jo blitt avhengige av hverandre! Så jeg tror det er bra at vi lærer oss å være litt borte fra hverandre også.

  SvarSlett
 4. SV:ja det er vel sånn det er:-)

  du, jeg har lagt ut flere bilder men når man trykker på de blir de ikke store. Vet du hvordan man ornder dette?

  SvarSlett
 5. Hehe, ser for meg Inka i glitter-style. Ikke bra... :P

  SvarSlett
 6. Æ både elske OG hate skrekkfilma. Elske å se dem, men har jo de sykeste trauman i flere daga etterpå... Selvpining, anyone? Haha!

  ;*

  SvarSlett
 7. Hei Maria(e?),jeg også følger litt med på bloggen din .Da får eg litt innblikk i årstidene sant.Skulle gjerne vært der i julen.Du skriver veldig naturlig og levende,så det er en fornøyelse og lese. Hilse masse da til Jordan .Klem fra Sonja

  SvarSlett